20 mars 2017Förändringar på vd-poster i allmännyttan 
 
Här är listan på de senaste förändringarna gällande vd-poster i allmännyttan.
 
Katarina Elfverson har utsetts till vd för Partillebo AB och tillträder den 1 januari 2018. Hon börjar dock som vice vd den 1 mars 2017. Katarina kommer närmast från en tjänst på idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborgs stad. Hon har tidigare erfarenhet från branschen efter att ha arbetat många år på bostadsbolaget Poseidon. Hon efterträder Pär Linder som går i pension.
 
Pierre Esbjörnsson har utsetts till vd för Skurupshem AB och tillträder den 1 april 2017. Pierre har varit kommunstyrelsens ordförande i Skurup och har erfarenhet från byggbranschen som styrelseledamot i större byggföretag. Han efterträder Anders Nilsson som lämnade sin tjänst den 6 februari.
 
Per Stephani har utsetts till vd för Kalmarhem AB och tillträder den 1 juni 2017.  Per kommer närmast från tjänsten som VD för Nybergs Entreprenad Gotland. Han efterträder Bibbi Johansson som går i pension den 30 juni 2017.
 
Stanley Guldmyr på AB Gislavedshus slutade den 17 mars 2017. Ny tf VD under tolv månader från och med 1 april 2017 blir Malin Larsson, hon kommer närmast från en chefstjänst inom Gislaveds kommuns avdelning för hållbarhet.
 
Anders Larsson på Vellingebostäder AB har sagt upp sig och slutar sommaren 2017.
 
Leif Blomquist på Armada Fastighets AB har sagt upp sig och slutade den 23 januari 2017. Lise-Lotte Billborn har utsetts till tf vd.

Ulf Magnusson tillträdde som vd för AB Hallstahem den 1 mars 2017. Ulf efterträdde Per Arne Gunnarsson som gick i pension samma datum.