Dessa och fler frågor kan du få svar på genom värderingsdatatjänsten VD Pro. SABO har tecknat ett ramavtal om tillgång till Värderingsdatajänsten VD Pro med Värderingsdata AB. SABOs medlemsföretag kan nu till förmånligare pris teckna avtal som ger möjlighet att ta ut marknadsdata för hela landet och göra marknads- och värderingsanalyser genom tjänsten VD Pro.

– Marknadsdata och schablonvärderingar bedömer jag är ett bra hjälpmedel för våra bolag i dialog med både värderare, revisorer, styrelsen och ägare i samband med kalkylering, planering och genomförande av projekt. Det kan också utgöra ett verktyg vid analys av marknaden och värdeutvecklingen för det egna fastighetsbeståndet, säger Susanna Höglund, chef för SABOs ekonomi- och juridikenhet.

Uppdragsavtalen som respektive bolag kan teckna med Värderingsdata i Kungsbacka AB innehåller två alternativa licenser, VD Pro Valuation och VD Pro Business. I VD Pro Valuation ingår även värderingsmodulen och Business omfattar främst marknadsdata.

Läs mer om tjänsten här.