mimer_cmyk_logga2017.jpg
Chef Bygg- och Fastighetsutveckling till Bostads AB Mimer


Bygg- och Fastighetsutvecklingschef ansvarar för att initiera, driva och utveckla olika byggprojekt från tidiga skeden - från idé, genom program- och detaljplaneprocessen - till färdig produkt.

Avdelningen som Bygg- och Fastighetsutvecklingschefen leder har 14 medarbetare som består av projektchefer, projektledare, installations- och nyproduktionssamordnare samt administratör och underhållstekniker. Tjänsten innebär kvalificerade ledaruppgifter och den nya chefen får möjlighet att som trygg ledare etablera och utveckla ett tillitsfullt samarbete med duktiga medarbetare.

I rollen ingår det bland annat att samordna utredningar och beslutsunderlag för nyproduktion och ombyggnationer, samverkan med Västerås Stad samt andra interna och externa aktörer för att arbeta fram och utveckla olika exploateringsbara marklägen samt att utveckla avdelningen och företagets rutiner och processer.

Chef Bygg- och Fastighetsutveckling rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. 

Passande bakgrund är akademisk utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom bygg- eller fastighetsbranschen samt ett drivande och utvecklingsorienterat arbetssätt med förmåga att fatta affärsmässiga beslut. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Madelen Andrén på Advice Executive Search, 073-559 12 25 eller madelen.andren@advice-es.com

Din intresseanmälan, som du märker ”Bygg- och fastighetsutvecklingschef” skickar du till
http://www.advice-es.com/uppdrag/chef-bygg-och-fastighetsutveckling-allmannyttigt-bostadsbolag/ Urval sker löpande.

Om Bostads AB Mimer
Bostads AB Mimer är Västerås största bostadsföretag och ägs till 100% av Västerås stad. Mimer äger och förvaltar c:a 11 500 hyresbostäder, det finn idag över 20 000 hyresgäster och var 6:e västeråsare bor hos Mimer. Bolaget står inför en spännande utveckling under de kommande åren där företaget ska investera ca 800 miljoner kronor årligen i nybyggnation och renoveringar samt byggstarta minst 400 lägenheter per år.