Mitthem_original.png

 
 
Vd till Mitthem
 
Om oss
Mitthem är Sundsvalls största hyresvärd med drygt 5 800 lägenheter. Bolaget har en balansomslutning på 1,9 miljarder kr och en omsättning på cirka 400 Mkr. Bolaget ägs av Sundsvalls kommun genom Stadsbacken AB och är en decentraliserad organisation med 51 anställda. Visionen är ”Trygghet, glädje, hemma – tillsammans gör vi det goda livet möjligt!”.
 
Mitthems målområden är en stark Sundsvallsregion, nöjda kunder, engagerade medarbetare, stark ekonomi och hållbarhet. Bolaget erbjuder bostäder främst i Sundsvalls tätort. Idag har drygt 14 000 personer anmält sitt intresse för att få en lägenhet vilket innebär att vakansgraden är mycket låg. Bolaget befinner sig sedan några år tillbaka i en expansiv fas med både nyproduktion och omfattande underhåll.
 
Mer information om Mitthem hittar du på www.mitthem.se.
 
Vi söker
Vår nya vd är en driven ledare som tillsammans med medarbetare, styrelse, koncern- och kommunledning förvaltar och utvecklar Mitthem ekonomiskt och hållbart. I rollen kommer du även att ha flera kontakter och nätverk utanför koncernen. Att bidra till bostadsförsörjningen i kommunen och samtidigt vara lyhörd för de olika förväntningar som ställs på organisationen är vår nya vd:s stora utmaning framåt.
 
Vi söker en person som med skicklighet och drivkraft kan leda en verksamhet med både hjärna och hjärta. Du är en erfaren, prestigelös och öppen ledare som brinner för att få människor och en organisation att växa. Du är en god kommunikatör som inte tvekar inför att möta det mediala intresse som finns för verksamheten. Självklart är du engagerad, strukturerad och drivs av utveckling med goda resultat. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i en flexibel organisation med stora möjligheter till egen utveckling.
 
För att lyckas med ditt uppdrag ska du ha dokumenterad flerårig erfarenhet av att leda en större organisation med gott resultat. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning samt att du arbetat i ledande position inom fastighetsbranschen.
 
Du rapporterar direkt till styrelsen och ingår i kommunkoncernens övergripande ledningsgrupp bestående av de kommunala bolagens vd:ar samt kommunens förvaltningsdirektörer.
 
Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annette Sahlman, rekryteringsspecialist på Servicecenter HR, på telefon: 070-183 6696. Din ansökan skickar du till rekrytering@sundsvall.se senast den 2017-02-26.