Svenljungabostader_logo.png

SvenBo AB söker VD

SvenBo består av tre separata bolag; Svenljunga Bostäder AB, Svenljunga Industrifastigheter AB och Svenljunga Verksamhetslokaler AB. Bolagen äger och förvaltar bostäder, företagslokaler samt lokaler för kommunalverksamhet över hela kommunen.
Samtliga företag ägs av Svenljunga Kommun.

Efter åtta år väljer nu nuvarande VD att anta nya utmaningar. Nu söker vi hans efterträdare. 

Som VD svarar du för den löpande förvaltningen och tillväxten av företagets hela verksamhet. Du svarar inför styrelsen och tar fram underlag för styrelsens beslut.

Genom aktivt nätverk och nära dialog med de kommunala instanserna är du drivande i arbetet för att strategiskt vidareutveckla verksamheten och därmed möta framtida krav och behov.

Du leder, motiverar och utvecklar medarbetare med ett coachande ledarskap. Du är ansiktet utåt för Svenljunga Bostäder både internt och externt och ansvarar för att engagera och utveckla medarbetare och för att göra bolaget ännu mer attraktivt. Du trivs med att arbeta i en liten organisation och kommer att verka både strategiskt och operativt. Du är med vid upphandlingar, avtal och inblandad i både kalkylarbetet och uppföljningar.

Krav
• Akademisk examen
• Minst 10 års arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av att arbeta inom bygg- eller fastighetsbranschen
• Erfarenhet av att leda och utveckla en organisation
• Erfarenhet inom fastighetsutveckling och nybyggnation
• Mycket god ekonomisk kunskap om investeringsprocesser och beslut
• Körkort

Som person är du öppen och har lätt för att ta människor. Du har goda ledaregenskaper, god kommunikativ förmåga och är en van förhandlare. Du är rak, driven och engagerad. Samtidigt är du social, relationsinriktad och har en förmåga att motivera och engagera medarbetare. Du har gärna erfarenhet från kommunala beslutsprocesser och av politiskt styrda organisationer.

För mer information om tjänsten besök onepartnergroup.se/boras

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup. För ytterligare frågor kontakta Pernilla Lager, rekryteringskonsult 033-430 02 07 pernilla.lager@onepartnergroup.se

Sista ansökningsdag är 2 april, vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående. All information behandlas konfidentiellt.