Prenumerera på tidningen Allmännyttan

Tidningen Allmännyttan är kostnadsfri för medlemsföretag i SABO och distribueras till förtroendevalda och anställda inom allmännyttan. För dig som inte är verksam inom allmännyttan finns det möjlighet att prenumerera på papperstidningen mot en avgift.
 
 
Prenumeration för dig som är anställd på SABOs medlemsföretag
Tidningen är kostnadsfri för medlemsföretag i SABO och distribueras till anställda inom allmännyttan. Alla företag har fått förfrågan, via sin vd, om hur många exemplar av papperstidningen som ska gå kostnadsfritt till företaget. Nästan alla har svarat och övriga företag får ett antal exemplar skickat till sig ändå och kan när som helst ändra antal.
 
Vill du säkerställa att du får ett personligt ex av tidningen, fyll i formuläret nedan.

Digital tidning
Du som hellre läser tidningen digitalt kommer att hitta den här på SABOs hemsida, eller anmäla dig här för ett digitalt abonnemang.
 
Få tidningen hem
Medlemsföretag kan också välja att, mot porto och hanteringsavgift på 25 kronor/nummer eller 100 kronor/år, få tidningen sänd hem till sina anställda. För mer information, kontakta oss på allmannyttan@sabo.se.

Prenumeration för dig som är förtroendevald
Tidningen är kostnadsfri för förtroendevalda i SABOs medlemsföretag. Du som förtroendevald får alltid papperstidningen hem, vill du även ha tidningen digitalt fyller du i det här formuläret.
Om du vill du säkra ett eget kostnadsfritt ex hem fyll i formuläret nedan.
 
 
 
Prenumeration för dig som inte är medlem eller förtroendevald i SABO
Du som är intresserad av tidningen men inte verksam inom allmännyttan är välkommen att prenumerera på papperstidningen mot en avgift. En årsprenumeration med fyra nummer kostar 395 kr + moms. Fyll i formuläret nedan.
 
Digital tidning
Du som hellre läser tidningen digitalt kommer att hitta den här på SABOs hemsida. Du kan även anmäla dig för en kostnadsfri digital prenumeration här.