Trainee_bild_sabose.jpg
skovdebostaderslogga.jpg

Byggingenjör till Skövdebostäder

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Skövdebostäder deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Dina arbetsuppgifter
Under din traineeperiod hos oss kommer du bistå våra byggprojektledare i olika byggprojekt. I takt med att du växer in i våra projekt, så kommer du få egna uppdrag att lösa och vara en del i kommunikationen mellan interna och externa aktörer. Du kommer att delta på projekterings- och byggmöten, besiktningar, läsa och granska ritningar och bygghandlingar, söka information, ta fram beslutsunderlag och mycket mycket mera…
 
Din bakgrund och kompetens
Du är högskole- eller civilingenjör med bygg-/projektinriktning. 
Du är initiativrik, strukturerad och nyfiken av att lära nytt. Du har en utvecklad känsla för service, lagarbete, en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du har även ett ekonomiskt och tekniskt sinne. Du trivs med eget ansvar och att jobba självständigt, men gillar även att jobba i team. Kort och gott, du är beredd att ta steget till byggbranschen.
 
Om Skövdebostäder
Skövde växer så det knakar – visionen är att gå från dagens 54000 till 60000 invånare 2025. Som kommunens största fastighetsförvaltare spelar Skövdebostäder en avgörande roll i denna process. Såväl med våra redan 5000 befintliga hyresrätter som de över 1 000 nyproducerade bostäder som vi planerar att bygga under de kommande åren. Nu söker vi en trainee som vill växa in i rollen som ny medarbetare hos oss.
 
För oss är det självklart att hela tiden följa utvecklingens framkant och ibland leda den. Visionen i vår affärsplan är kort och gott ”Tillsammans bygger vi framtiden”.  Vår bostadskö växer och vi jobbar allt vad vi kan för att bygga fler och riktigt attraktiva bostäder i Skövde. Bolaget är extremt kundorienterat och strävar alltid efter det lilla extra, ”Bygg och häpna” är ett av våra givna valspråk. Vi hoppas du vill vara med och spela en viktig roll i det team som antagit denna kaxiga utmaning!
 
Byggavdelningen ansvarar för Skövdebostäders nyproduktion och större renoveringar av våra befintliga fastigheter. Vi befinner sig i ett spännande skede med ”ständig utveckling” som viktig ledstjärna, där vi har ökat vår byggtakt och har flera projekt i pipeline. Fokus ligger inte minst på energieffektivisering och stora förvaltningsmässiga utmaningar.
 
Med två timmar till Stockholm och en till Göteborg ligger Skövde så centralt i Sverige som du kan önska. Skövdebostäder uppmuntrar alla sina medarbetare till att engage¬mang och ansvar i det egna arbetet ska kunna kombineras med en rik social och hälso¬sam livsstil på fritiden. Balans i livet - kort och gott!
 
Läs gärna mer om oss på www.skovdebostader.se eller följ @skovdebostader på Twitter och Facebook.
 
Ansökan
Du skickar in din ansökan senast 22 mars till platsansokan@skovdebostader.se. Kontakta gärna Byggchef Morgan Arvidsson, så berättar vi mer om tjänsten och svarar på eventuella frågor, 0500-47 74 06, morgan.arvidsson@skovdebostader.se.
 
Välkommen med din ansökan till tjänsten som byggingenjör på Skövdebostäder!
 
Övrig info
Tjänsten är en trainee-/visstidsanställning på heltid med lön enligt överenskommelse. Placeringsort är Skövde med start i början på september. Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökande. Du har B-körkort och god datorvana.
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.