Trainee_bild_sabose.jpg
vaxjobostader_logo_tag_cmyk_SVART.jpg

Byggprojektledare till Växjöbostäder
 
SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Växjöbostäder deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en byggprojektledare som ska arbeta hos oss med projekt- och byggledning av alla typer av projekt, både inom nyproduktion och underhåll.
 
Du har en nyckelroll när ett växande Växjö tar form. Genom att vi tillhör allmännyttan får du massor av spännande utmaningar och krav. Nya byggtekniker, trä istället för betong och tillämpning av väldigt tydliga energi- och miljövillkor är några exempel.
Du leder arbetet från start till slutbesiktning oavsett storlek på projekt. Du planera och genomföra projekten i enlighet med Växjöbostäders rutiner, enligt överenskommen omfattning, i rätt tid, med rätt kvalitet och till kostnader som ryms inom godkänd budget.
 
Din bakgrund och kompetens
Vi söker dig med en examen från Byggnadsingenjörsprogrammet inom byggteknik.
Som person skall du vara social, trivas med många bollar i luften samtidigt och strukturerad. Vi vill att du bidrar med ett inre driv och äger förmågan att kunna ta egna initiativ för både din och bolagets utveckling.
 
Växjöbostäder
Trycket på bostäder är högt i Växjö. Vi har fått ett utökat uppdrag att bygga fler bostäder. År 2016 färdigställde vi 211 lägenheter och just nu pågår produktion av 430 bostäder. Under 2016 utförde vi underhåll för ca 83 miljoner kronor i ett 100-tal olika projekt. Läs mer om oss på www.vaxjobostader.se
 
Ansökan
Du söker tjänsten senast den 22 mars på monster.se. Hör gärna av dig till Projektchef Carina Herbertsson om du har några frågor om tjänsten. Du når Carina på carina.herbertsson@vaxjobostader.se eller 0470-59 91 50.
 
Övrig info
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Kontakt: Projektchef Carina Herbertsson, carina.herbertsson@vaxjobostader.se, 0470-59 91 50
Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.