Trainee_bild_sabose.jpg

Svenska Bostäder_logo.jpg
Energi- och miljösamordnare till Svenska Bostäder i Stockholm

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Svenska Bostäder deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.

Dina arbetsuppgifter
Din placering blir inom vår avdelning för Fastighetsutveckling, energi- och miljöenheten, men du kommer under din traineeperiod att få en bred erfarenhet från organisationens olika avdelningar och funktioner. Du kommer att tilldelas en handledare och kommer att delta i byggprojekt och vårt övergripande hållbarhetsarbete. 

Din bakgrund och kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning energi och miljö eller samhällsbyggnad med ett stort intresse och engagemang för dessa frågor. Erfarenhet av att arbeta med energi- och miljöfrågor relaterade till byggnader är meriterande. Som person är du mål-, och resultatinriktad, strukturerad och drivande. Att du har en god samarbetsförmåga är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Ansökan
Kontakta gärna Sara Wallin, energi- och miljöchef, 08-508 370 65 för mer information om rollen eller Pernilla Eckeskog, HR-konsult, 08-508 372 76 om rekryteringsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan senast 22 mars via Svenska Bostäders hemsida, www.svenskabostader.se

Om Svenska Bostäder
Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 55 000 stockholmare i någon av våra drygt 25 000 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar ca 4 000 kommersiella lokaler. Vi är drygt 300 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet.

Övrig info
Start: september
Plats: Stockholm (med placering på huvudkontoret i Vällingby)
Anställningsform: Visstidsanställning 1 år
Läs mer: www.svenskabostader.se

Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.