Trainee_bild_sabose.jpg

sitename-logo.png


Energiingenjör till Stockholmshem

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Stockholmshem deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.

Dina arbetsuppgifter
Som energiingenjör trainee kommer du ansvara för att ta fram ett program med energifakta och energianalyser baserat på de system och uppföljningar som Stockholmshem redan har och använder. Syftet är att implementera energikunskapen inom vår förvaltningsavdelning. Du analyserar behov av ökad kunskap och innehåll i befintliga system och utvecklar ett kommunikationsmaterial med god balans mellan energikunskap, kundrelationer och affärsmässiga beslut. Du deltar i aktiviteter inom SABOs traineeprogram samt i ett individanpassat program inom Stockholmshem.

Din bakgrund och kompetens
Du har akademisk examen på högskolenivå inom energi, VVS eller hållbarhet med inriktning mot fastigheter. Det är även önskvärt med erfarenhet av fastigheter och fastighetsteknik samt förändringsarbete. Du har intresse för kommunikation och har god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga. Som person är du initiativtagande, har egna idéer och ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående, drivande och tar ansvar för arbetsuppgifter samtidigt som du är bra på att arbeta tillsammans med andra.

Stockholmshem
Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 26 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, unga och gamla stockholmare. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB.

Ansökan
Du söker tjänsten senast den 22 mars på www.stockholmshem.se
Övrig info
Start: juni-september 2017 enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Kontakt: Malin Ehn, tel. 08-508 39 123, e-post: malin.ehn@stockholmshem.se
Anställningsform: visstidsanställning under traineeåret med goda möjligheter till tillsvidareanställning efter traineeperiodens slut.
Läs mer: www.stockholmshem.se

Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.