Trainee_bild_sabose.jpg
botkyrkabyggen_web.jpg
Fastighetsekonom till Botkyrkabyggen

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Botkyrkabyggen deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.

Dina arbetsuppgifter
Under traineeåret kommer du tillhöra Förvaltningsavdelningen och vara direkt underställd Fastighetschefen. Du är delaktig i upphandlingar, projekt, utredningar och processarbete samt deltar i utvecklingen av vår lokaluthyrning. På Förvaltningsavdelningen ansvarar våra medarbetare för skötsel och drift av våra fastigheter. Här samarbetar förvaltare, förvaltarassistenter, reparatörer, miljövärdar och specialistroller för att ta hand om våra bostäder och lokaler på bästa sätt.

Din bakgrund och kompetens
Du bör ha avslutat eller är på väg att avsluta dina studier från universitet eller högskola inom ekonomi och/eller fastigheter, gärna som Fastighetsekonom. Du har berört ämnen som upphandling, förvaltning och hyresjuridik. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa nya kontakter. Du är affärsmässig och driver processer på ett strukturerat, självgående och engagerat sätt.

Om Botkyrkabyggen
Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 600 hyresbostäder varav en stor del är byggda under miljonprogramsåren. Vi är 130 anställda som arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se dock senast den 22 mars 2017. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”SABO Trainee”.

Övrig info
Start: 1 september 2017
Plats: Tumba
Kontakt: HR-chef Susanne Axelsson Heldring, mail: susanne.axelsson@botkyrkabyggen.se
Anställningsform: Tillsvidare
Läs mer. www.botkyrkabyggen.se

Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.