Trainee_bild_sabose.jpg
Kfast logotype Pantone C.jpg

Förvaltarassistent till Kommunfastigheter i Eskilstuna

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Kommunfastigheter deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.

Dina arbetsuppgifter
Eskilstuna kommunfastigheter AB söker dig som vill bli förvaltarassistent och jobba med både kommunala lokaler och bostäder. Du kommer att biträda förvaltarna i förvaltningsfrågor. Ha löpande kontakt med kunder gällande fastighetsfrågor och ingå i företagets lägenhetsgrupp. Samt att du kommer att driva olika typer av hyresgästprojekt.

Din bakgrund och kompetens
Högskoleutbildning eller motsvarande inom fastighetsförvaltning. Du har kundfokus och en förmåga att samverka för företagets bästa. Du använder dina yrkeskunskaper i det dagliga arbetet och har en kommunikativ förmåga. Du har en förmåga att samordna, strukturera och ta ansvar för egna arbetsuppgifter och kvaliteten i arbetet. Du har initiativförmåga och är socialt kompetent.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att senast den 22 mars söka via detta formulär.

Eskilstuna kommunfastigheter AB
Kommunfastighet äger cirka 7300 lägenheter såväl centralt som på landet, 150 000 kvm industrilokaler och förvaltar cirka 500 000 kvm kommunala verksamhetslokaler. Vi äger och driver även Munktellbadet – Eskilstunas nya badhus som öppnade i maj 2016.  Vi får bra betyg i medarbetarundersökningar där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra.

Övrig info
Start: Augusti 2017
Plats: Eskilstuna Kommunfastigheter, Distrikt Öst
Kontakt: Mirja Cervin, distriktschef Öst 016-167565
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Läs mer: www.kfast.se

Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.