Trainee_bild_sabose.jpg
Svenska Bostäder_logo.jpg

HR-konsult till Svenska Bostäder i Stockholm
 
SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Svenska Bostäder deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Om Svenska Bostäder
Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 55 000 stockholmare i någon av våra drygt 25 000 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar ca 4 000 kommersiella lokaler. Vi är drygt 300 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet.
 
Din bakgrund och kompetens
Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär och som har en högskoleexamen från personalvetarprogrammet. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och har du erfarenhet av ledarskap i någon form är det en merit. Har du ett brinnande intresse för verksamhetsnära HR-frågor, är mål- och resultatinriktad, strukturerad och initiativrik är du den rätta för oss. Att du har en god samarbetsförmåga är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.
 
Dina arbetsuppgifter
Du kommer under ditt traineeår att få en god inblick i HR-områdets alla delar. Du kommer att tilldelas en handledare och självständigt arbeta med såväl operativa HR-frågor som mindre projekt. Under året kommer du också att få en bred erfarenhet från organisationens olika avdelningar och funktioner.
 
Ansökan
Kontakta gärna Susanne Sigra Callemo, HR-chef, 08-508 372 70 om mer information rollen och Pernilla Eckeskog, HR-konsult, 08-508 372 76 om rekryteringsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan senast 22 mars via Svenska Bostäders hemsida, www.svenskabostader.se
 
Övrig info
Start: september
Plats: Stockholm (med placering på huvudkontoret i Vällingby)
Anställningsform: Visstidsanställning 1 år
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.