Trainee_bild_sabose.jpg
Bodenbo_1rad_CMYK.jpg
Junior fastighetsutvecklare till Bodenbo i Norrbotten
 
SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Bodenbo deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Dina arbetsuppgifter
Bodenbo står inför ett omfattande arbete med utveckling av våra fastigheter. Under traineeåret kommer du att arbeta i stora och små underhålls  samt fastighetsutvecklingsprojekt. Målet är att du under året får tillfälle att arbeta i flera olika typer och storlekar på projekt. Som medarbetare kan du förvänta dig engagerade, tekniskt kunniga och hjälpsamma kollegor samt en arbetsmiljö som präglas av ett gott medarbetarskap och högt i tak.
 
Din bakgrund och kompetens
För att nå framgång i arbetet behöver du vara affärsmässig, ha stor kapacitet och vara driftig. Du har en god social förmåga då arbetet till stor del handlar att samarbeta och skapa goda relationer såväl internt som externt. Du har ett intresse för hållbarhetsperspektivet och motiveras av innovativa lösningar och arbetsmetoder. Vi tror att du har högskoleutbildning med inriktning mot förvaltning och/eller Byggteknik. Efter traineetiden hoppas vi att ett jobb inom fastighetsutveckling hos oss skall locka dig.
 
Om Bodenbo
Stiftelsen Bodenbo har till ändamål att främja bostadsförsörjningen inom Bodens kommun. Vi är ca 20 medarbetare som förvaltar och utvecklar ett bestånd om drygt 2 000 bostäder samt ett mindre antal lokaler.
 
Bodenbo står inför en kraftig modernisering av sitt bestånd. Vi söker därför en Junior fastighetsutvecklare som vill axla en självständig roll samt ta ansvar för att Bodenbo ligger i framkant beträffande teknisk utveckling och innovation.
 
Ansökan
Du söker tjänsten senast den 22 mars här på monster.se.
 
Övrig info
Start: September
Plats: Boden
Kontakt: Marlene Lindberg, teknisk chef 0921-578 28
Anställningsform: visstidsanställning 1 år
Läs mer: www.bodenbo.se
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.