Trainee_bild_sabose.jpg

SigtunaHem Logo Landscape.jpg

Junior projektledare stadsutveckling till SigtunaHem

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på SigtunaHem deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.

Dina arbetsuppgifter
SigtunaHem bygger för framtiden, har ett flertal utvecklingsprojekt de kommande åren och behöver förstärkning. Vi söker en civilingenjör inom samhällsbyggnad eller inom samhällsplanering som är i slutet av sin utbildning eller i början av sin karriär och vill få värdefull erfarenhet inför framtiden.

Som projektledare stadsutveckling kommer du att arbeta med bland annat:

  • Stadsutvecklingsprojekt
  • Fastighetsutvecklingsprojekt
  • Fastighetsekonomiska bedömningar och analyser i olika skeden
  • Investeringskalkyler i fastighetsprojekt
  • Fastighetsköp/markförvärv
  • Mark- och exploateringsfrågor, upprättande av avtal
  • Ansökningar om och medverkan i Lantmäteriförrättningar

 

Som projektledare stadsutveckling arbetar du primärt med stads- och fastighetsutveckling i olika skeden. Du stöttar VD, projektchef och förvaltningschef i större stadsutvecklingsprojekt av BID-karaktär (Busness Improvement District). I vissa affärsutvecklings- och stadsutvecklingsprojekt kommer du på sikt att arbeta som självständig projektledare. I andra projekt kommer du att arbeta med genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor med mera. En central del är arbetet i tidiga skeden. Du förhandlar med olika parter, löser de problem och frågor som uppstår samt upprättar förslag till olika avtal.

Din bakgrund och kompetens
Du har relevant högskoleutbildning från civilingenjör Stadsbyggnad/lantmäteri eller inom samhällsplanering. Du har viss erfarenhet efter avslutade studier eller är nyutexaminerad.
Du är initiativrik och engagerad, nyfiken, kommunikativ och skapar goda relationer internt och externt, Vi söker dig som är strukturerad, kreativ och utåtriktad. Det är även av vikt att du har hög servicemedvetenhet och mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift samt att du kan kommunicera internt och externt.

Det här erbjuder vi
Ett fritt och omväxlande jobb med ett härligt gäng arbetskamrater samtidigt som du jobbar i en av landets snabbast växande och mest attraktiva kommuner med nära till allt.
SigtunaHem eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten är en heltidsanställning.

Om SigtunaHem
SigtunaHem, är ett värdegrundsbaserat serviceföretag som äger och förvaltar 4 700 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. Vår främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad.
Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Vi bidrar till samhällsbyggandet genom att skapa nya bostäder för alla, och vi bygger om med stor valfrihet för att möta olika hyresgästers förväntningar. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9 000 hyresgästers tjänst står ett 80-tal kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt löfte – boende med omtanke genom engagerat värdskap. Läs gärna mer om oss på sigtunahem.se.

Ansökan
Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuarbete sker löpande, dock senast den 22 mars. Din ansökan skickar du till ansokan@sigtunahem.se. Bifoga cv och gärna personligt brev. Märk din ansökan ”Junior projektledare stadsutveckling”.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta projektchef Peter Sohlberg på telefon 08-591 796 15, peter.sohlberg@sigtunahem.se.

Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.