Trainee_bild_sabose.jpg
BB_logo_Vektor_CMYK (00000002).png
Miljösamordnare till Bostadsbolaget i Göteborg

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Bostadsbolaget deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.

Dina arbetsuppgifter
Som miljösamordnare kommer du jobba med varierande arbetsuppgifter inom miljöområdet. Du ska  bidra till utvecklingen av miljöarbetet för att nå Bostadsbolagets och Göteborgs Stads miljömål. Du kommer att arbeta för att skapa engagemang kring miljöfrågan bland medarbetare och hyresgäster genom att planera olika insatser och stötta våra distrikt i miljöarbetet. I rollen ingår också att nätverka och ingå i olika forum inom staden. Du kommer jobba i nära samarbete med vår miljöstrateg och ingå i bolagets miljöråd.

Din bakgrund och kompetens
Du är relativt nyexad med en högskole- eller universitetsutbildning inom miljö. Du har intresse för/kunskap om miljöledningssystem och miljörevisioner. Vi ser att du har ett stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av avfallsfrågor, Access och Excel samt kunskap/erfarenhet av miljöfrågor relaterade till fastighetsförvaltning. Som person har du ett naturligt driv, är utåtriktad, självgående, kommunikativ och flexibel. För att blir framgångsrik i rollen är det bra att vara strukturerad, analytisk och ha lätt för samarbete.

Ansökan
Du söker tjänsten senast den 22 mars här på monster.se.

Om medlemsföretaget
Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen.

Övrig info
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Kontakt: Camilla Hallqvist, chef för Fastighetsutveckling eller Maria Hultgren, Personalspecialist, via Bostadsbolagets växel 031-7315000.
Anställningsform: Visstidsanställning 1 år med möjlighet till förlängning.

Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.