Trainee_bild_sabose.jpg

stangastaden logo med text - vit bakgrund.jpg

Områdesansvarig med inriktning inom byggteknik och fastighetsekonomi till Stångåstaden i Linköping
 
SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Stångåstaden deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Dina arbetsuppgifter
Som trainee kommer du att jobba som områdesansvarig. Under året kommer du att ha nära samarbete med våra 3 distriktschefer och våra områdesansvariga och följa dem i deras vardag. På distriktet kommer du jobba med våra områdesansvariga som har ansvar för kund, fastigheter och ekonomi inom ett geografiskt område. Du kommer att vara en aktiv part i planerings- och utvecklingsarbetet på de olika enheterna.
 
Traineeperioden sträcker sig från hösten 2017 till sommaren 2018. Under perioden får du en visstidsanställning. Vår ambition är att kunna erbjuda dig en tillsvidareanställning efter programmets utgång. Under din traineeperiod kommer du att handledas av din mentor, Lena Gerhardsson, distriktschef. Du kommer även ha täta kontakter med våra traineer från tidigare år.

Din bakgrund och kompetens
Vi söker dig som är en kreativ problemlösare med ett starkt driv. Du har förmågan att arbeta med flera olika delar i ett projekt samtidigt som du hela tiden ser till helheten och slutmålet. Det är viktigt att du är social, kommunikativ och trivs i en kundnära roll. Du är flexibel och affärsmässig och du gillar att arbeta både på egen hand och i team. Du har ett tekniskt intresse, god datavana samt körkort. Vi vill att du som söker är högskoleutbildad inom bygg-, fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller motsvarande relevant utbildning. Du är nyutexaminerad eller har jobbat inom bygg- eller fastighetsbranschen en kortare tid.
 
Du delar självklart våra värderingar: trygga, professionella och aktiva. Du kan läsa mer om dessa och hur de vägleder oss på vår hemsida www.stangastaden.se under fliken ”jobba hos oss”.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att senast den 22 mars mejla din ansökan till jobba@stangastaden.se. I ämnesraden uppger du Trainee 2017 Stångåstaden.
 
AB Stångåstaden
Med över 26 procent av bostadsmarknaden är Stångåstaden Linköpings största aktör. Som kommunägt bolag är vårt uppdrag att förse invånarna med ett varierat utbud av bra bostäder. Nu tar vi ett rejält kliv framåt för att bygga bort bostadsbristen och utveckla Linköping med målet att aktivt bidra till en bättre framtid. Vi ökar investeringstakten för nyproduktion, ombyggnation och stadsdelsutveckling. Hela tiden med målet att ligga ett steg före.

Övrig info
Start: 2017-09-01
Plats: Linköping
Kontakt: Jenny Ahlbert HR-Generalist 013-20 85 73 alt. Lena Gerhardsson, distriktschef 013-20 85 45.
Anställningsform: Visstidsanställning
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.