Trainee_bild_sabose.jpg
Telge Bostader.jpg

Projektledare mindre projekt till Telge Bostäder i Södertälje
 
SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Telge Bostäder deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Om Telge Bostäder
Södertälje växer och det ger oss nya, spännande utmaningar. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt kompetenta team på Telge Bostäder – Södertäljes största bostadsbolag. Vi erbjuder ett fritt, omväxlande och socialt arbete med stort eget ansvar. Var med oss på resan och se till att Södertäljes bostadsbestånd fungerar och utvecklas i takt med tiden. 
 
Din bakgrund och kompetens
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot fastigheter eller liknande. Du är nyfiken på och intresserad av branschen och har förståelse för fastighetens helhet, både byggnaden och installationerna. För att komma till din rätt hos oss och i rollen är det viktigt att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med kollegor och externa parter. Du känner igen dig i våra kärnvärden öppen, personlig, enkel och modig.
 
Dina arbetsuppgifter
Vår avdelning Drift och Service står inför en spännande tid där vi ökar renoveringstakten av våra egna fastigheter. Du driver mindre projekt, allt ifrån renoveringar av enskilda badrum till att ansvara för modernisering av hela lägenheter. Du blir en nyckelperson och förväntas ta ett stort ansvar, till din hjälp har du både interna och externa resurser. I gengäld erbjuder vi dig en rolig och utvecklande start på ditt yrkesliv där du har möjlighet att påverka ditt arbete. Du har en viktig roll i Södertäljes framtid.
 
Ansökan
Du söker tjänsten senast den 22 mars 2017 på www.telge.se/ledigajobb
 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Mats Tryselius, enhetschef Drift, 08-550 227 26. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når dem på 08 550 220 00.
 
Övrig info
Start: augusti 2017
Plats: Södertälje
Kontakt: Mats Tryselius, enhetschef Drift, 08-550 227 26, HR-specialist Marina Brunsärn, 08-550 231 20.
Anställningsform: visstidsanställning 1 år.
Läs mer: www.telge.se
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.