Trainee_bild_sabose.jpg

Logotyp Uppsalahem.jpg

Trainee inom strategisk utveckling till Uppsalahem
 
SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Uppsalahem deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Dina arbetsuppgifter
Du anar inte vilket tur du har, som trainee på avdelningen för strategisk utveckling, kommer du få jobba med Sara Westberg, som var trainee för ja, hundra år sen, (2003). Under Saras ledning kommer du att få lära dig mer om portföljstrategi, utvecklingsplaner för nyproduktion och förnyelse, investeringsbeslut och utreda avyttrings- och köpstrategier. Det ligger ju i rollens natur att göra en del hundjobb som t ex investeringsmallar i Excel, förbereda presentationer och räkna på investeringsbeslut, men tro oss, du kommer vara tacksam sen!
 
Din bakgrund och kompetens
Vi söker dig som ÄR det där lilla extra. Naturligtvis har du en relevant akademisk examen inom något fastighets- eller byggrelaterat. Du spetsar öronen så fort det skrivs eller pratas om fastighets- och stadsutveckling. Du läser Fastighetsnytt (sen barnsben) och tar gärna cykeln förbi ett nytt bostadsområde – bara för att se hur långt de har kommit. Du är grymt analytisk, självgående och förvånar oss med din slutledningsförmåga. Säger vi processutveckling – säger du spännande! Säger vi att du ska hänga med på arbetsmarknadsmässa på en lördag – säger du kul!
 
Om Uppsalahem
Vill du arbeta i Sveriges mest expansiva och spännande stad, Uppsala? Här byggs det som aldrig förr – ett Mecka för bygg- och fastighetsnörden, samtidigt som vi har en hel hög med gamla slott och domkyrkor. Här finns Uppsalahem, som ligger på topplistorna både när det gäller nyproduktionstakt och utmärkelser inom employer branding. 
 
Övrig info
Tjänsten är en ettårig projektanställning i Uppsala med start i september 2017 eller enligt överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna Anna-Lena Lehto, HR Chef, tfn: 018-727 34 21 anna-lena.lehto@uppsalahem.se
 
Ansökan
Ansökan skickar du in via Uppsalahems hemsida www.uppsalahem.se/jobb. Urval och tillsättning sker löpande, sista ansökningsdag är 2017-03-31. Vi ser fram emot din ansökan!
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.