Trainee_bild_sabose.jpg
TUNABYGGEN_RGB.jpg

Underhållsansansvarig till Tunabyggen i Borlänge

SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Tunabyggen deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Din bakgrund och kompetens
Du har relevant akademisk utbildning, inriktning bygg/underhåll.
Din teoretiska bakgrund i kombination med praktisk läggning utgör en bra grund för att du ska lyckas i rollen.
Du är strukturerad, ser helheten och trivs med att driva flera pågående projekt samtidigt.
Som person är du ordningssam, flexibel, serviceinriktad och positiv.

Dina arbetsuppgifter
Du samlar in, analyserar och bereder underhållsbehov för Tunabyggens och externa förvaltningsuppdrag. Du ansvarar även för budgeten och genomförandet av dessa uppdrag. Du trivs med att handa flera projekt samtidigt och ser det som en förutsättning och tycker att det är givande att ha kontakt med människor, både externt och internt. Du ansvarar för att hålla delar av vårt förvaltningssystem uppdaterat.
 
Om Tunabyggen
Tunabyggen är ett av Dalarnas största bostadsföretag med ca 6000 lägenheter, 400 lokaler och 120 medarbetare. Vi är i ett expansivt skede med spännande nybyggnationer. Vi vill att vår verksamhet ska vara ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbar. Vi vill lämna ett positivt avtryck till kommande generationer. Möjligheternas boende är vår vision.
 
Ansökan
Du söker tjänsten senast den 22 mars här.
 
Övrig info
Start: augusti/september 2017
Plats: Borlänge
Kontakt: Förvaltningschef Markus Andrén, 0243-73 338 eller 070-37300513
Anställningsform: tillsvidareanställning
Läs mer: www.tunabyggen.se
B-körkort är ett krav
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.