Trainee_bild_sabose.jpg

sitename-logo.pngVerksamhetsutvecklare till Stockholmshem
SABO Trainee är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på Stockholmshem deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se.
 
Dina arbetsuppgifter
Som Verksamhetsutvecklare trainee deltar du i processledning och förbättringsarbete inom någon eller några förvaltningsnära verksamhetsprocesser med utgångspunkt från affärsplanen och behoven i våra områden. Du genomför analyser och deltar i Stockholmshems samlade utvecklingsarbete med sikte på att uppnå en god balans mellan teknik, kund, ekonomi och affärsmässighet. Du deltar i aktiviteter inom SABOs traineeprogram samt i ett individanpassat program inom Stockholmshem.
 
Din bakgrund och kompetens
Du har examen på högskolenivå inom bygg och fastighet, samhällsvetenskap eller ekonomi. Det är även önskvärt med erfarenhet av fastighetsförvaltning, bostadsfrågor, projektledning och utvecklingsarbete. Du har ett brinnande intresse för processutveckling och drivs av att samverka mot gemensamma mål. Som person är du initiativtagande, har förmåga att skapa engagemang och gillar att arbeta med utvecklingsfrågor tillsammans med andra. Du tänker strategiskt och affärsmässigt och fokuserar på effektivitet ur ett helhetsperspektiv.
 
Stockholmshem
Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 26 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, unga och gamla stockholmare. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB.
 
Ansökan
Du söker tjänsten senast den 22 mars på www.stockholmshem.se
 
Övrig info
Start: juni-september 2017 enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Kontakt: Malin Ehn, tel. 08-508 39 123, e-post: malin.ehn@stockholmshem.se
Anställningsform: visstidsanställning under traineeåret med goda möjligheter till tillsvidareanställning efter traineeperiodens slut. tillsvidareanställning
 
Om SABO
SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.