Utbildning/Konferens

Invigning av Sveriges första Kombohus Mini

13-14 sep, Strömstad och Sotenäs

Ramavtalet Kombohus Mini fyllde ett år den 1 april och intresset bland SABOs medlemsföretag har varit stort. Många av er väntar säkert på att få se husen på riktigt innan ni bestämmer er för att bygga dessa - snart får ni chansen!

Hyresförhandlingarna 2017

Endagskonferens på fem platser i Sverige

15 sep Göteborg

Hyresförhandlingar 2017 närmar sig med stormsteg. Efter sommaren är det dags att starta upp hyresförhandlingar och en bra start är SABOs hyreskonferenser där vi bland annat kommer att prata om samtalen som förts mellan SABO, Hyresgästföreningen och Fastighetsägarna under ledning av Claes Stråth.

SABOs Integrationsdagar

12-13 okt, Göteborg

Många nyanlända bor hos allmännyttan och här finns stor erfarenhet av att förvalta mångkulturella bostadsområden. Flera kommuner och bostadsföretag har utvecklat strategier för att få fram fler bostäder och främja integration och goda livsmiljöer. Här finns kunskap och erfarenheter som vi behöver ta vara på nu när fler än någonsin sökt sig till vårt land. Välkommen till två dagar med inspiration, konkreta exempel och möten med kollegor från hela landet.

Energijakt för alla

Teori och praktik

1-2 nov, Stockholm

Jakten på energitjuvar pågår i många bostadsföretag och även den som inte är tekniker kan göra stor skillnad. Målet med den här utbildningen är att ge dig kunskap om vad som påverkar energiarbetet och att du får med dig konkreta tips att använda i din arbetsvardag.