Utbildning/Konferens

Utvecklingsprogram för VD i SABO-företag

14-15 sep, Stockholm

Få ny kunskap, utbyt erfarenheter och utveckla ditt ledarskap. Välkommen till ett unikt utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som är VD i ett allmännyttigt bostadsbolag.

Praktiskt Ledarskap

- för arbetsledare i bostadsföretag

8-9 sep, Stockholm

Ett bra ledarskap utgår från stor självkännedom och självinsikt om sitt eget beteende i olika situationer samt det egna sättet att kommunicera. Detta är grundförutsättningen för att kunna skapa god dialog i arbetsgruppen, vara coach och ledare samt kunna hantera gruppdynamikens krafter.

Invigning av Sveriges första Kombohus Mini

13-14 sep, Strömstad och Sotenäs

Ramavtalet Kombohus Mini fyllde ett år den 1 april och intresset bland SABOs medlemsföretag har varit stort. Många av er väntar säkert på att få se husen på riktigt innan ni bestämmer er för att bygga dessa - snart får ni chansen!

SABOs Integrationsdagar

12-13 okt, Göteborg

Många nyanlända bor hos allmännyttan och här finns stor erfarenhet av att förvalta mångkulturella bostadsområden. Flera kommuner och bostadsföretag har utvecklat strategier för att få fram fler bostäder och främja integration och goda livsmiljöer. Här finns kunskap och erfarenheter som vi behöver ta vara på nu när fler än någonsin sökt sig till vårt land. Välkommen till två dagar med inspiration, konkreta exempel och möten med kollegor från hela landet.