Europeiskt hållbarhetspris till Uppsalahem
Hållbarhet Som enda svenska företag har Uppsalahem fått CEEP CSR Label, ett hållbarhetspris för företag inom offentlig sektor. Därtill får bolaget en utmärkelse för sitt projekt Klimaträtt – som nu får en storsk...
2019-01-03Medlem
Internet blir standard i alla Vätterhems lägenheter
Boende, Digitalisering Bostadsbolaget Vätterhem i Jönköping låter nu internet via bredband bli en del av standardutrustningen i alla bolagets lägenheter. – Vi vill motverka ett digitalt utanförskap, säger Vätterhems vd Thor...
2019-01-02Medlem

Utbildningar och konferenser

SABO är en av branschens största utbildningsaktörer. Varje år genomför vi ungefär 300 tillfällen, specifikt anpassade för branschen och allmännyttan!

Till utbildning och konferens

Aktuella utbildningar

För dig som medlem

Vi bistår dig som medlem så att du kan vara långsiktig och konkurrenskraftig aktör på bostadsmarknaden. På så sätt bidrar vi gemensamt till en hållbar utveckling: ekonomiskt, miljömässigt och socialt.

Du får stöd och service i det dagliga arbetet genom rådgivning, konsultstöd, utbildningar, nätverk, trycksaker och information.

Vi verkar för att du som medlem ska ha goda arbetsförutsättningar genom nationell och internationell omvärldsbevakning, opinionsbildning och branschsamarbeten.

Medlemsinformation