Placeholder

Snabb start i karriären

Allmännyttans traineeprogram ger dig en unik start på din karriär och förutsättningar att utvecklas till en nyckelspelare på ett allmännyttigt bostadsföretag, oavsett om din inriktning är ekonomi, bygg, teknik, miljö, kommunikation eller samhällsansvar. Du har antingen nyligen tagit din examen, eller så har du viss arbetslivserfarenhet.

Traineeprogrammet pågår under ett år. Du anställs redan från början på ett av landets över 300 kommunala bostadsföretag för en specifik tjänst och har sedan din hemvist på det företaget under hela året. I programmet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler där du får träffa traineer från andra delar av landet. Det ger dig en möjlighet att snabbt sätta dig in i branschen.

Lediga tjänster

Bostadsbolaget i Göteborg söker en trainee inom marknadskommunikation, Göteborg

Som trainee får du arbeta med olika typer av kommunikations- och marknadsföringsuppgifter och vara delaktig i att producera material.

Ekeröbostäder söker ekonomiassistent, Ekerö

Som vår ekonomiassistent kommer du att ingå i ett team om tre personer. Du kommer arbeta med allt från kund- och leverantörsreskontra till Processutveckling.

Familjebostäder i Göteborg söker biträdande projektledare, Göteborg

Under traineeåret kommer du att arbeta som biträdande projektledare i stora och små ombyggnadsprojekt tillsammans med engagerade, tekniskt kunniga och hjälpsamma kollegor.

Fastighets AB Förvaltaren söker trainee inom hållbarhet och fastighetsutveckling, Sundbyberg

Brinner du för hållbarhet och vill vara med att utveckla Sveriges snabbast växande kommun? Hos oss får du en bra grund att stå på inom fastighetsbranschen.

Fastighets AB Förvaltaren söker trainee inom projekt, Sundbyberg

Traineetjänst med fokus på både projektledning och samhällsbyggnad där det finns stort utrymme för att ta eget ansvar.

Svenska Bostäder söker biträdande projektledare, Stockholm

Du kommer att arbeta med såväl operativa samt strategiska arbetsuppgifter på avdelningen Fastighetsutveckling på enheten Tidiga skeden.

Stångåstaden söker områdesansvarig, Linköping

Som trainee hos Stångåstaden jobbar du operativt som områdesansvarig. I nära samarbete med distriktschefer och områdesansvariga följer du dem i deras vardag med kundansvar, fastighetsfrågor och ekonomi.

Telge Bostäder söker trainee till social hållbarhet, Södertälje

Tillsammans med handledare får du utveckla processer och program kring utveckling av vårt sociala hållbarhetsarbete i våra bostadsområden.

Telge Bostäder söker miljöingenjör, Södertälje

Som miljöingenjör trainee kommer du främst att vara del i det övergripande miljö- och hållbarhetsarbetet samt arbeta med miljösamordning i våra fastighetsprojekt.

Telge Bostäder söker marknadskoordinator, Södertälje

Du arbetar ständigt med att ligga steget före och ta fram statistik och omvärldsbevaka för att kunna möta vår marknad, som är under ständig förändring.

Uppsalahem söker ekonom, Uppsala

Som trainee på avdelningen ekonomi, finans och inköp kommer du få jobba nära vår CFO och vara en naturlig del i att utveckla Uppsalahems ekonomifunktion.
Länkar och dokument