Som distriktschef fungerar du som en inspirerande lagledare för arton medarbetare med samlad kompetens inom teknik, fastighetsunderhåll, miljö och ekonomi. Tillsammans arbetar ni för att utveckla distriktets boendemiljö, med de boendes behov som utgångspunkt.

Med befattningen följer det totala kund- och förvaltningsansvaret för cirka 2 300 lägenheter och distriktets affärsmässiga utveckling. Vidare fungerar du som byggherre vid investerings- och underhållsprojekt och ansvarar för distriktets samlade driftnettoresultat samt fastigheternas direktavkastning. I arbetet ingår stadsutveckling och sociala frågor. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

God ledare sökes

För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda erfarenheter som ledare med dig i bagaget. Vi förutsätter att du har en gedigen erfarenhet av fastighets- eller byggbranschen. Som person är du van vid att växla mellan strategiska och operativa frågor, och tycker om att arbeta med förändringar. Du drivs av utveckling med goda resultat, och glädjen i att se människor omkring dig växa. Du är tydlig i din kommunikation och kan ta tuffa beslut när det behövs. Du är också en van kommunikatör, som inte tvekar att möta det intresse som finns för den verksamhet du verkar inom.

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta vår VD Lena Molund Tunborn på telefon 031-332 10 90 eller på mejl lena.molund-tunborn@poseidon.goteborg.se.
Facklig representant är Göran Helgegren, han nås på telefon 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 7 januari 2019 till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.