Telge Bostäder och Telge Hovsjö är Södertäljes största hyresvärdar med drygt 10 000 bostäder. Nu söker vi dig som tillsammans med dina medarbetare vill skapa en enhet som verkligen bidrar i arbetet med att kontinuerlig utveckling av vår organisation.

Chef verksamhetsutveckling till Telge Bostäder och Telge Hovsjö

Rollen som chef för verksamhetsutveckling är ny och med uppgiften att samordna våra resurser för verksamhetsutveckling. Du rapporterar direkt till CFO och leder en grupp bestående av sju medarbetare med bred kompetens inom juridik och intern projektledning. Den huvudsakliga inriktningen är internt arbete inom exempelvis verksamhetsutveckling, digitalisering, lean och etisk hållbarhet. Gruppen hanterar utredningsarbete, utbildningar och styrelseförberedande aktiviteter. CFO, controllerchef och chef verksamhetsutveckling utgör ledningsgrupp för affärsstöd och verksamhetsutveckling.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringen är din personlighet av största vikt. Vi behöver dig som har förmåga att se kopplingen mellan verksamhet, resultat, ekonomi och måluppfyllelse. Nyfikenhet, stort intresse och inte minst affärsmässighet är viktiga egenskaper, liksom kunskap om verksamheten och dess grundförutsättningar. Du har god förmåga att samarbete och kommunicera med olika typer av människor. Din analytiska förmåga är utmärkt och du uttrycker dig kärnfullt och precist både muntligt och skriftligt. Vi söker dig som är handlingskraftig och driven med ett långsiktigt perspektiv.

Krav

  • Relevant högskoleutbildning.
  • Erfarenhet av strategiskt förändringsarbete, implementering och uppföljning.
  • Erfarenhet av ledarskap med god förmåga att motivera och stödja.

Meriter

  • Erfarenhet från arbete inom den offentliga sektorn.

Jobba hos Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Experis Malin Magnusson 076-780 68 64. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08 550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vi arbetar löpande med den här tjänsten och den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför vill vi ha din ansökan via denna länk så snart som möjligt, och allra senast 17 december 2017.