Vad du får

Allmännyttans viktigaste uppgift är att bygga och tillhandahålla hållbara och prisvärda bostäder för alla. Dessutom tar många allmännyttiga bostadsbolag ett stort ansvar för stadsdels- och samhällsutveckling. Som branschorganisation stöttar vi medlemsföretagen efter ledorden kompetenta, innovativa och tillsammans. Och vi lever som vi lär! Det är lätt att trivas och utmanas här.

Vi som arbetar på SABO bryr oss om samhället, och varandra. Vi har ett genuint intresse för en hållbar utveckling: ekologiskt, ekonomiskt och socialt. Det genomsyrar verksamheten och hur vi är mot varandra. Du blir en del av gemenskapen och bidrar till ett bättre samhälle.

Som webbkommunikatör blir du en av sju kollegor på Kommunikationsenheten. Vi är en inhouseavdelning och producerar allt material själva, bland annat en tidning, trycksaker, nyhetsbrev, kampanjer, annonsering och utställningsmaterial. Vi arbetar både med medlemsstöd och opinionsbildning. Vi testar gärna nya saker, arbetar strukturerat och med kreativt idéskapande. På SABO finns stora möjligheter att utvecklas i sin roll.

Vad du är

Du är driven, självgående och kvalitetsorienterad. Du är också ansvarstagande och nyfiken lagspelare, som har lätt för att skapa goda relationer både med medarbetare och externa kontakter. Vidare är du en duktig, snabb och noggrann skribent med fokus på webb.

Självklart älskar du webb och sociala medier och håller dig uppdaterad om vad som händer i den digitala världen. Har du dessutom kunskap om fastighetsbranschen generellt och allmännyttan specifikt är det ett plus.

Vad du kan

  • Skriva webbanpassade texter och nyheter, utifrån skiftande underlag
  • Tillsammans med enheten planera, redigera och uppdatera våra digitala kanaler
  • Skapa och publicera innehåll i sociala medier
  • Fotografera, göra bildurval och redigering för webb och sociala medier
  • Skapa berättande film: filma, redigera, klippa och lägga på voice over. Med andra ord har du koll på dramaturgi och hur man bygger upp en berättelse på ett bra och ändamålsenligt sätt
  • Producera nyhetsbrev
  • Dessutom gillar du Powerpoint och kan skapa pedagogiska presentationer

Du har

  • 5-10 års erfarenhet som kommunikatör
  • gärna någon specialistkompetens vi inte nämnt, men framförallt är du en mångsysslare
  • erfarenhet av webbpubliceringssystem och nyhetsbrevssystem

Sök nu!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i fina lokaler centralt i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna idag. För frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Grufman.

Glada kollegor som arbetar med SABOs kommunikation runt ett bort med tidningar

Länkar och dokument