Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Genomföra nyproduktion, förnyelse-, underhålls- och ombyggnadsprojekt med ansvar för hela projektets genomförande.
  • Allt från större projekt till mindre ombyggnationer.
  • Ta fram förfrågningsunderlag samt upphandla entreprenader i samråd med vår upphandlingsansvarige.
  • Upprätta och ansvara för investeringsunderlag, tidplaner och budget.
  • Kontakter med myndigheter och övriga samarbetspartners.

Kvalifikationer

Gedigen erfarenhet av byggprojektledning. Du ska ha haft en ledande roll i större projekt avseende nyproduktion eller förnyelse av bostadsfastigheter. Du ska ha dokumenterade kunskaper inom entreprenadjuridik och gärna också inom LOU. Högskoleexamen eller annan relevant byggnadsteknisk utbildning är ett krav.

För att passa denna roll behöver du vara målinriktad, drivande och prestigelös som person.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till vår arbetsplats

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande!

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana.

Arbetstid under kvällsöppet: Första vardagen varje månad mellan september och maj är arbetstiden förlängd till 18.30 på grund av inflyttningar.

Varför ska du jobba på Signalisten?

Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda dig på www.signalisten.se

Tillsättning

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan

Registrera din ansökan här på vår hemsida
Ansök snarast då intervjuer sker löpande.
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på något annat sätt än via vår hemsida.

Frågor om tjänsten

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bertil Ekvall, fastighetsutvecklingschef, på bertil.ekvall@signalisten.se

Frågor om rekryteringsprocessen

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara von Essen-Wallin, personalchef, på sara.vonessen-wallin@signalisten.se

Annonsering och rekryteringsval

Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

Om Signalisten

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi cirka 4000 lägenheter och cirka 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna. Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna!