Din dag på jobbet  fastighetscontroller

Södertälje växer och det ger Telge Bostäder nya, spännande utmaningar. Som vår fastighetscontroller har du en viktig roll med fokus på uppföljning och analys av vår verksamhet och lönsamhet. Du planerar och koordinerar budget- och prognosarbete. Du arbetar också med att sammanställa, analysera och följa upp den finansiella rapporteringen för månadsbokslut och prognoser. Lönsamhetsbedömningar, att medverka i utredningar samt intern kontroll och granskning är andra arbetsuppgifter.

Mer om ditt nya jobb

En viktig del handlar om att stödja våra olika enheter i utfallsanalys och budget- och prognosarbetet. Du deltar också i olika förbättrings- och verksamhetsutvecklingsprojekt och säkerställer kvaliteten i vår rapportering, budget och prognos.

Det här är du

Vi söker dig som är engagerad, driven och noggrann. Du är analytisk och affärsmässig och har förmågan att se förbättringar inom ditt arbetsområde. Du tänker strategiskt och ser sakers långsiktiga betydelse. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta både självständigt men också i team eftersom arbetet innebär många kontaktytor och mycket samarbete med andra. Våra kärnvärden öppen, personlig, enkel och modig genomsyrar allt vi gör och känns naturliga för dig.

Krav

  • Högskoleutbildning inom relevant område.
  • 3–5 års arbetslivserfarenhet inom området, till exempel som controller.
  • IT-mognad, goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel.
  • Van att planera och genomföra arbete på ett strukturerat sätt, med bra överblick och prioriteringsförmåga.
  • Leveranssäker; hög kvalitet och i rätt tid.
  • Nyfiken på, och intresse för, vår affär.

Meriter

  • Erfarenhet av fastighetsbranschen och fastighetsekonomi.
  • Mycket god systemvana och mycket goda kunskaper i Excel.

Det här är vi

Välkommen till Telge Bostäder – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi gör intervjuer löpande så skicka in din ansökan via den här länken så snart som möjligt, och allra senast 25 februari 2019.
Varmt välkommen att bli en av oss.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Malin Ramström, enhetschef Affärsstöd, 08-550 229 76.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-strateg, 08-550 231 20.
Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision på 08-550 220 00.