Prenumeration för dig som är anställd på SABOs medlemsföretag

Tidningen är kostnadsfri för medlemsföretag i SABO och distribueras till anställda inom allmännyttan. Alla företag har fått förfrågan, via sin vd, om hur många exemplar av papperstidningen som ska gå kostnadsfritt till företaget. Nästan alla har svarat och övriga företag får ett antal exemplar skickat till sig ändå.

Medlemsföretag kan när som helst ändra antal på sin prenumeration – och du som anställd kan teckna en individuell kostnadsfri prenumeration för att se till att du får ett rykande färskt nummer adresserat till dig fyra gånger per år.

Vill du säkerställa att du får ett personligt ex av tidningen, fyll i formuläret nedan.

Digital tidning

Du som hellre läser tidningen digitalt hittar den här, eller så fyller du i den blåa rutan nedan för att få ett nyhetsbrev med tidningen när ett nytt nummer kommer ut.

Få tidningen hem

Medlemsföretag kan också välja att, mot porto och hanteringsavgift på 25 kronor/nummer eller 100 kronor/år, få tidningen sänd hem till sina anställda. För mer information, kontakta oss på allmannyttan@sabo.se.

Prenumeration för SABOs medlemmar

Fyll i formuläret nedan om du arbetar på ett företag som är medlem i SABO och du vill prenumerera på tidningen Allmännyttan.
  • Skriv in det allmännyttiga bostadsföretag du arbetar på.
  • Skriv in din funktion, befattning eller arbetsområde i företaget.
  • Ange din e-postadress
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.