Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Anställningsformen är visstidsanställning under traineeåret med goda möjligheter till tillsvidareanställning efter traineeperiodens slut. Anställningens start är juni-september 2018 enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du ska arbeta med rörligt material såväl med kamera som mobil, och vara delaktig i att utveckla vår externa webb. Dessutom ingår att arbeta med och utveckla våra sociala kanaler, digitala nyhetsbrev och annan digital kommunikation.

Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara som internkonsult i kommunikationsfrågor och stöd till olika delar av organisationen med både strategier och produktion.

Din bakgrund och kompetens

Du har ett stort intresse och erfarenhet av att producera rörligt material – planering, teknik, intervjuer och redigering. Du har även en god stilistisk känsla och vana vid att skriva texter, fotografera och redigera för digitala kanaler.

Du behärskar WordPress, SharePoint och Adobe-program som Illustrator, Photoshop och Premiere. Du har både teknisk och redaktionell kompetens.

Om Familjebostäder i Göteborg

Under våra tak är alla välkomna. Vi har bostäder som passar alla och vi är stolta över att vara en av Göteborgs största fastighetsägare med 230 anställda och drygt 18 500 hyresgäster i alla delar av staden. Vi ingår i Framtidenkoncernen och ägs av Göteborgs Stad. Vårt uppdrag sträcker sig längre än till bostadens väggar och tak – vi ska även ta ansvar för den sociala hållbarheten i våra områden.

Vi är en grupp på fyra kommunikatörer som arbetar centralt med kommunikationsfrågor på Familjebostäder.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten senast 28 mars på monster.se. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kontakta Katrin Amgarth, kommunikationschef. 031-731 67 79 eller katrin.amgarth@familjebostader.se.