För att prenumerera, skrollar du ned till den blåa rutan på sidan. Välj det eller de nyhetsbrev du är intresserad av genom att klicka på namnet, fyll i din e-postadress och klicka på knappen Prenumerera. Är du medlem och inloggad kan du välja bland alla nyhetsbreven.

För alla

SABOs nyhetsbrev

En gång i veckan alternativt varannan vecka skickar vi ett nyhetsbrev med de senaste nyheterna, opinionsfrågor, relevanta trycksaker, utbildningar och konferenser, lediga tjänster inom allmännyttan, och goda exempel från allmännyttan.se

Tidningen Allmännyttan

När ett nytt nummer av tidningen kommer, skickar vi ett nyhetsbrev med utvalda artiklar och länkar till tidningen digitalt.

Utbildningsnyheter

Information om aktuella och kommande utbildningar och konferenser som SABO arrangerar.

Allmännyttans innovationslabb

Nyheter om Allmännyttans Innovationslabb som arbetar med att utforma metoder och verktyg för bostadsbolag och andra som vill bidra till en positiv samhällsutveckling och motverka segregation.

För medlemmar

För dig som är medlem finns nyhetsbrev från våra experter inom dessa områden: nyproduktion, energi och miljö, digitalisering, hyror, EU-nytt och ekonomi. De vänder sig direkt till dig med information, nyheter och kunskap, och har lite olika frekvens; 2-8 gånger per år.