Boskola, hur och varför?
Stockholm 13 april
1 deltagare
- +
= 4 400 kr
Anmälan
Senast 16 mars

Det här är en dag för dig som vill veta mer om eller har erfarenheter av att bedriva boskola. Att bostadsföretag håller en boskola, själva eller i samarbete med andra, kan vara en del i ett aktivt integrationsfrämjande arbete.

Eftersom syftet med boskolan är att öka kunskapen om hur det fungerar att bo i hyresrätt generellt kan den även rikta sig till fler, exempelvis unga som är nya på bostadsmarknaden. Högre kompetens hos hyresgästerna leder till ett större engagemang, bättre trivsel och minskade kostnader för till exempel sophantering eller problem i tvättstugan. Som deltagare får du några exempel på hur olika bostadsföretag bedriver boskola och vad som är bra att tänka på innan man startar. Det blir också tid till gruppdiskussioner och idéutbyte. Vi presenterar även SABOs nya informationsmaterial till hyresgäster.

Praktisk information

Datum och plats
13 april i Stockholm
SABO, Drottninggatan 29
Visa på karta
Pris
4 400 kronor för medlem
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 16 mars
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid SABO ombesörjer inte rumsbokning.
Vad ingår
I avgiften ingår kaffe, lunch och dokumentation.
Målgrupp
Bovärdar, kundservicemedarbetare och du som arbetar med kommunikation med hyresgäster

Medverkande

Lena Liljendahl

Program ej tillgängligt ännu

Rekommenderade hotell

Scandic Downtown Camper

Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell för urbana upptäckare. Downtown Camper har promenadavstånd till Centralstationen men även till shopping, restauranger, utflykter, parker och kulturevenemang. Detta är den ultimata basen för upptäcktsresan i storstaden.

Besök deras hemsida.

Visa karta.

Freys Hotel

Välkommen till Freys Hotel, ett charmigt familjeägt hotell. Vårt flaggskepp, med 127 personligt inredda rum har ett fantastiskt läge i hjärtat av Stockholm nära Centralstationen. Ett perfekt utgångsläge för din Stockholmsvistelse! Miljömärkt hotell med Green Key.

Besök deras hemsida.

Visa karta.

Elite Hotel Adlon

Elite Hotel Adlon är beläget på Vasagatan i centrala Stockholm. Byggnaden är i nyklassicistisk stil och härstammar från år 1884. Det anrika hotellet rymmer i dag 111 hotellrum, tre välutrustade mötesrum samt den trevliga restaurangen Kött- & Fiskbaren. Snett över gatan hittar ni även gastropuben The Bishops Arms. Här bor du på bästa läge med ett bekvämt gångavstånd till Stockholms centralstation och Arlanda Express.

Besök deras hemsida.

Visa karta.

Kontakt

placeholder+image
EvaHanna Wittrin
EvaHanna Wittrin är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser, samt programansvarig för Allmännyttans traineeprogram.

Relaterade utbildningar