Ekonomi- och hyresdagarna
Stockholm 3–4 oktober
Göteborg 15–16 oktober
1 deltagare
- +
= 6 400 kr
(priser exkl moms)
Anmälan
Senast 3 september

Ekonomi- och hyresdagar är ett forum för möten och erfarenhetsutbyten mellan kollegor i branschen samtidigt som du får fördjupa dig i högaktuella frågor.

Utvecklingen i samhället går fort och det är avgörande att hålla sig uppdaterad. Den uppskattade konferensen genomförs i Stockholm den 3–4 okt oktober och i Göteborg den 15–16 oktober. Välj själv vilka datum som passar bäst för dig.

Under konferensens första dag ligger fokus på ekonomisk statistik, aktuella skatte-, redovisnings- och finansieringsfrågor samt nedskrivningar. Konferensen andra dag får du bästa förutsättningar för att lyckas i kommande hyresförhandlingar. Du får inblick i en process för att bestämma struktur och sätta ramar för hyresförhandlingen.

Praktisk information

Datum och plats
3–4 oktober i Stockholm
Roots Downtown Camper, Drottninggatan 28
Pris
6 400 kronor för medlem
Sista anmälningsdag
Anmäl dig senast 3 september
Boende
Försäkra dig om hotellrum i god tid Sveriges Allmännytta ombesörjer inte rumsbokning.
Vad ingår
I avgiften ingår kaffe, lunch, middag och dokumentation.

Medverkande

Susanna Höglund
Thorbjörn Nilsen
Arbetar sedan 2007 på Sveriges Allmännytta. Delar tiden mellan medlemsföretagens ekonomifrågor inom ramen för enheten för ekonomi & juridik.Har tidigare arbetat 15 år som ekonomichef för olika fastighetsföretag.
Houman Sayedi
Maria Gabrielsson
Arbetar sedan hösten 2009 på Sveriges Allmännytta med allt som rör finansiering av kommunala fastighetsbolag.Har tidigare arbetat på Stockholmshem i 13 år som finanschef.

Program ej tillgängligt ännu

Rekommenderade hotell

Scandic Downtown Camper

Sveriges Allmännytta har avtal med detta hotell vilket innebär ett förmånligt fast pris på hotellrum. Hotellet ligger mycket nära vårt kontor.

Vid anmälan till en utbildning eller konferens får du bokningsinformation med bokningskoder av oss på Sveriges Allmännytta i bekräftelsen.

 

Freys Hotel

Sveriges Allmännytta har avtal med Freys Hotel vilket ger en något lägre kostnad.

Vid anmälan till en utbildning eller konferens får du bokningsinformation med bokningskoder av oss på Sveriges Allmännytta i bekräftelsen.

 

Elite Hotel Adlon

Sveriges Allmännytta har avtal med Elite hotellen vilket ger en något lägre kostnad.

Vid anmälan till en utbildning eller konferens får man bokningsinformation med bokningskoder av Sveriges Allmännytta i bekräftelsen.

 

Kontakt

placeholder+image
Pernilla Liljestrand
Pernilla Liljestrand är projektledare för utbildningar, evenemang och konferenser.

Relaterade utbildningar